Marti 22 noiembrie 2011 – ziua a opta de Post
Mic dejun (ora 7.30): lapte de soia cu fulgi de ovaz, seminte de in si stafide
Gustare (ora 10.00): 2 buc. kiwi
Pranz (ora 13.00): iahnie de fasole cu varza murata
Gustare (ora 16.30): 1 mar verde
Cina (ora 19.30): masline negre cu ardei gras
Reteta 10:
Iahnie de fasole cu salata de varza murata
3 portii
Ingrediente:
2 cutii de Fasole alba 400g ( 240g/buc. masa neta ), 1 ceapa mare, 4 linguri de ulei, 3 linguri de bulion, frunze de dafin, sare, piper negru boabe si macinat, 1/2 buc. varza murata.
Mod de lucru: Se prajeste in 3 linguri de ulei ceapa taiata. Se adauga fasolea spalata din cele doua cutii, bulionul, dafinul si piperul. Se lasa sa fiarba 20 minute dupa care se adauga sare dupa gust.
Separat se pregateste salata. Se taie jumatate dintr-o varza murata potrivita. Se adauga ulei, sare si piper dupa gust.
Iahnia de fasole se poate servi calda sau rece cu salata de varza murata sau cruda.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu