Sambata 26 noiembrie 2011 – ziua a 12-a de Post
Mic dejun (ora 7.30): 3 rondele de ovaz cu dulceata de zmeura
Gustare (ora 10.00): 1 banana
Pranz (ora 13.00): Salata de ton
Gustare (ora 16.30): 2 buc. kiwi
Cina (ora 19.30): orez cu legume
Reteta 14:
Salata de ton
2 portii
Ingrediente:
1 salata verde, 1 cutie de 200g bucati de ton in suc propriu (150g ton), 1 legatura de ridichi cu frunze, 2 linguri de ulei de masline, 1 legatura de ceapa verde, 1 legatura patrunjel, ½ lamaie, piper negru macinat si sare de mare.
Mod de lucru:
Se curata ridichiile si ceapa verde si se spala impreuna cu salata verde si patrunjelul. Se taie fasii salata verde si frunzele de ridichi daca sunt prospete si se pun intr-un bol de salata. Se taie ridichiile rondele subtiri si ceapa si patrunjelul se taie marunt. Se adauga toate peste salata. Se desface conserva de ton, se scurge lichidul din interior si se adauga doar bucatile de ton.
Se pune uleiul de masline, zeam de lamaie si sare si piper dupa gust. Se amesteca si se serveste pe loc.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu